Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2011 10:26 - Даниел Младенов вкара победния гол с Миньор Пк
Автор: vanik9 Категория: Регионални   
Прочетен: 1276 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 12.05.2012 15:29


 Гордостта на фен клуб "Гунди" и обичаният от всички кюстендилци Дани Младенов  - почетен член на клуба, вкара единствения гол на терена срещу Миньор Перник. Един доста динамичен мач, в който имаше възможност за много голове. Ето какво писа Дарик радио Кюстендил за първата победа на "Левски" като гост за сезона.

Левски победи Миньор в Перник с 1:0 в мач от петия кръг на "А" група. Така "сините" събраха 12 точки и се доближиха на точка от лидера Литекс.

Столичани започнаха по-добре и още в петата минута можеха да открият. Симеон Райков центрира от ляво, но Сьорд Арс не успя да насочи топката в мрежата от 7-8 метра.

image

В 17-ата минута Йордан Милиев пък изчисти силно напред една топка, Арс я овладя по дясното крило в половината на Миньор, напредна и шутира силно от ъгъла на наказателното поле, но Иван Чворович показа страхотен рефлекс и успя да избие в корнер.

Три минути по-късно Владимир Гаджев стреля коварно от фаул от ляво от 25 метра към долния десен ъгъл на вратата на Чворович, но сръбският страж плонжира и с една ръка отклони край гредата.

Миньор отвърна в 29-ата минута с опасен удар на Милен Василев, след като Крум Бибишков с глава свали топката към него и той засече от 15 метра от въздуха, но над целта.

В 54-ата минута Левски създаде най-доброто положение до момента в мача. Райков проби от ляво в наказателното поле и върна по тревата към непокрития Дарко Тасевски, който от десетина метра засече, но Чворович отново показа страхотен рефлекс и изби в корнер.

image

Гостите продължиха да натискат и малко по-късно стигнаха до нова възможност. Гаджев центрира отлично от корнер от ляво в малкото наказателно поле, но Милиев от метър направи по-трудното и засече край целта.

В 59-ата минута пък Миньор беше близо до гола. Евертон Джилио-Том премина край Орлин Старокин и Сержиньо Грийн, нахлу в дясно в наказателното поле и от ъгъла на малкото наказателно поле шутира по тревата, но Пламен Илиев изби с крак.

image

В средата на втората част Левски заслужено стигна до попадение. Гаджев изведе Райков в ляво в наказателното поле, крилото отлично върна по тревата към Даниел Младенов и резервата от 7-8 метра прати топката в мрежата.

До края "сините" контролираха мача, а Миньор стигна само до един точен удар в 77-ата минута от 25 метра на Ивайло Стоянов, но право в ръцете на Пламен Илиев.

Миньор опита да върне гола, но все пак "сините" удържаха преднината си и с четвъртия си успех за сезона се изравниха на третото място с Черноморец и Черно море. И трите тима са с по 12 точки. Миньор е осми с актив от 7 точки.
Всички членове на клуба и лично неговият председател  г-н Николов честитят победата на Левски и гола на нашия Дани.

За да видите видео от пристигането на отбора в Перник и част от подготовката за мача, кликнете ТУК, а за най-интересните моменти от мача, кликнете ТУК.
image




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vanik9
Категория: Регионални
Прочетен: 553965
Постинги: 150
Коментари: 19
Гласове: 124
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930