Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2012 09:15 - Продължават палежите на автомобили в гр. Кюстендил
Автор: vanik9 Категория: Регионални   
Прочетен: 1170 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 28.04.2012 09:26


 Напоследък в гр. Кюстендил горят автомобилите на известни хора. Последно пламна колата на бившия футболист от "Левски" - Кюстендил Олег Михайлов. Вижте цялата статия от в. "Наблюдател":
          Пламна автомобилът на бивш футболист

image
Подпалиха колата на бившия футболист на “Левски” - Кюстендил Олег Михайлов /30 г./. Сигналът за горящ лек автомобил е подаден на телефон 112 в 3.15 часа в събота, съобщиха от полицията. Вследствие на палежа колата е изгоряла в предната част, щетите са големи. Инцидентът възникнал на една от централните улици - “Бузлуджа”, пред блок 95 в областния град. “Не мога да кажа кой е решил да подпали колата ми. Тя беше сравнително нова, купих я преди около три месеца на името на сестра ми, тъй като бях в Италия”, коментира Михайлов пред репортери. По негови думи атаката е била насочена именно към него, тъй като в района е имало и други автомобили. “Единственото, на което се надявам, е застрахователите да покрият щетите. Имам и друг автомобил – доста по-скъп, но за него ще наема гараж, за да не последва още един палеж”, обяснява бившият футболист.От три години той  работи в Италия. Трябвало  отново да замине, но заради инцидента ще остане още няколко дни. В началото на месец март заляха с туба бензин Мерцедеса на собственик на дискотека „Плазма” в града, Емил Христов- Пеленгатора. Подпалвачът беше разкрит само няколко часа след инцидента- изхвърлен клиент от заведението, решил да мъсти. Работата по запаления Фолксваген продължава, образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Причините за пожара се изясняват, уточнява говорителят на полицията Георги Ангелов.   И още една статия:
            Запалиха луксозна кола в двора на младия гербер                             Милен Николов - Галабо

Запалиха луксозна кола в дома на един от лидерите на младите кюстендилски ГЕРБ-ери Милен Николов – Галабо. Два дни Пожарната в Кюстендил „забрави” да съобщи за случая. Инцидентът е от два часа след полуноц на сряда срещу четвъртък. Тогава неизвестни подпалили новото лизингово возило на сестрата на Николов, бизнесдамата Красимира Николова /30 г./, която била паркирана на ул. „Самуил” №20 в областния център. Горящата „Опел Корса” била паркирана в двора на фамилния дом на собственичката – Красимира, която по това време също била в къщата на родителите си, тъй като според съседи бизнесът й през последните години бил най-вече в столицата, където притежавала два магазина за маркови дрешки и аксесоари. Красимира, както я познават кюстендилци, е една то близките приятелки на друга известна кюстендилка – Марияна Илиева, сестрата на невезизвестните местни ВИС – босове Васил и Георги Илиеви. Малко след инцидента пристигналите на място пожарникари изгасили колата, на която са унищожени двигателният отсег, предна дясна гума, а е напукана и боя по тавана на автомобила. Причините за възникването на пожара се установяват от РУП-Кюстендил, не се изключва умисъл, по случая все още се работи, каза говорителят на полицията в Кюстендил Георги Ангелов. Всъщност версиите, разследвани от местни криминалисти, са няколко. Сред тях се проверява дали не става въпрос за отмъщение, свързано с лидера на младите ГЕРБ-ери Милен Николов, както и с неуредени финансови отношения, свързани с бизнеса на 30- годишната му сестра – Красимира. Криминалистите от Кюстендил ще проверяват и дали бизнесдамата е плащала редовно лизинговите си вноски, или дали няма други нечисти бизнес отношения, твърдят работещите по случая. Кюстендилци познават добре семейството на Милен и Красимира Николови. Бащата „дръпнал” в живота по време на югоембаргото, когато той и съпругата му Мерима имали бензиностанция. Мерима била не само собственик, но и работела наравно с бензинджиите, а мъжът й карал гориво в съседните Сърбия и Македония. След падането на ембаргото Мерима имала и фризьорски салон, а съпругът й и досега работи като тираджия. Милен и сестра му тръгнали от търговия с дреги в Кюстендил, като през последните година и половина-две се изнесли по столицата. Дано кюстендилската полиция се справи със злосорниците.







Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vanik9
Категория: Регионални
Прочетен: 553624
Постинги: 150
Коментари: 19
Гласове: 124
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930