Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2011 16:46 - Златна сватба - 50 години любов !
Автор: vanik9 Категория: Регионални   
Прочетен: 6041 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 18.01.2011 21:16


 Председателят на фен клуб "Гунди" Васил Николов и неговата съпруга Василка честват ЗЛАТНАТА СИ СВАТБА  - 50 г. съвместен живот на любов и уважение. Да им е честито!
Тържествено в черквата "Св. Успение Богородично" в гр. Кюстендил в 12 ч. на 15 .01 2011 г. /събота/ младоженците отново  минаха под олтара.
Всички хора, успели да запазят брака си половин век, заслужават нашите адмирации и уважение. Това са хора, изучили изкуството да обичат, да имат открито сърце и да поставят на първо място винаги другия.
image
На тържеството присъстваха много приятели и гости, както и членове на фен клуб "Гунди", като лейди "Гунди" - г-жа  Елка Бързакова, Анани Димитров, Тони Божанков  и мн. други, които обсипаха младоженците с букети красиво подбрани цветя. Голямото тържество беше почетено  и от  много телевизии и радия. Отец Венцислав  Шияков повтори цялата церемония по венчавката и пожела на младоженците още дълги години на радост, любов и щастлив брак. Тържествата продължават в ресторант "Лазур". Ето няколко уловени мига в черквата "Св. Успение Богородично" в Кюстендил.
image

image

image
 
image

image

image


А ето и статията на Влади Димитров от  Дарик радио в Кюстендил по този случай.

               ЦЪРКОВЕН БРАК НА ЗЛАТНА СВАТБА И 50 ГОДИНИ ЛЮБОВ

image Сем. Николови и техните кумове © Влади Владимиров  

Бившият баскетболен национал, треньор, учител по физическо възпитание и спорт, и председател на фен клуб "Гунди" в Кюстендил Васил Николов сключи църковен брак със съпругата си Василка. Венча ги архиерейския наместник на Кюстендилската духовна околия Венцислав Шияков, пред десетки гости в храм "Свето Успение Богородично". Василка и Васил Николови празнуват и златна сватба, 50 години от сключването на граждански брак.

"През 1961 г. църковните бракове бяха забранени, затова решихме сега отново да съберем близки и приятели", каза съпругът.

image

Сред гостите на венчавката бяха бившият старши треньор на националния отбор по баскетбол Тони Божанков; почетният член на фен клуба, бизнесдамата Елка Бързакова, които бяха дошли за празника от София; адвокат Анани Константинов, д-р Силвия Попова, Милчо Маджирски, Борис Роканов и др.

image

Василка Николов е инженер по ВиК и е един от най-добрите специалисти в града. Тя е също бивш спортист, като има бронзов медал от републиканско първенство по акробатика. "Беше включена в националния отбор по художествена гимнастика, но ми роди син и прекрати спортната си кариера", отбеляза Васил Николов-Попето.

"Ако има нещо по-хубаво от младостта, това е любовта, защото младостта е преходна, а любовта е вечна", каза г-жа Николова. По нейно предложение на халките за църковния брак е гравирано - "50 години любов".

Всички си пожелаха да се видят отново след 10 години на диамантената сватба, като на нея да присъстват повече внуци и правнуци.


И един хубав клип за 50 годишния юбилей на сем. Николови. Кликнете върху стрелката и го вижте. А за медния им месец сме подбрали една разходка в Италия - клип 2 и по бреговете на Соренто - клип3.











Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vanik9
Категория: Регионални
Прочетен: 550604
Постинги: 150
Коментари: 19
Гласове: 124
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031