Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2009 21:38 - ЕДИН НОВОЗЕЛАНДЕЦ ВЪВ ФЕН КЛУБ ГУНДИ - КЮСТЕНДИЛ
Автор: vanik9 Категория: Регионални   
Прочетен: 1521 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.10.2009 06:38


Борис Георгиев, почетен член на фен-клуб "Гунди" в гр. Кюстендил, балансира между двата свята, но се чуства еднакво добре както в България, така и в Нова Зеландия. Той е известен не толкова със своите постижения в спорта, колкото с това, че е баща на прочутата гимнастичка Диляна, която след едногодишна треньорска работа в Япония е поканена в Нова Зеландия. Там харесва гр. Оукланд - голям град с около 300 високи бизнес сгради, обградени от едноетажни къщи и бунгала и вече 20 г. живее там със семейството си. Тя създава танцова група от бивши гимнастички и се посвещава още и на ресторантьорство - спорт, бизнес и семейство - всичко заедно. Баща и Борис Георгиев с удоволствие помага в семейния бизнес, гордеейки се с трите внучета. В Нова Зеландия живее и сина му Пламен, който също има 3 деца. Природно надарените внуци също се занимават със спорт, музика, художествена гимнастика, а г-н Георгиев винаги е до тях.
image

Борис Георгиев се е занимавал с гимнастика заедно с Веселин Лучански, тренирал е скокове във вода, 30 г. е летял с делтапланер. Той обича да се занимава с дърворезба, свири на виолончело. Борис е ученик на Джуна в Москва, практикува лечение с биоенергия, която при него е 10 пъти по-голяма от тази на повечето хора.
 За г-н Георгиев Нова Зеландия е перфектна държава, която наричат  земен рай.
Там всичко е устроено за хората за разлика от България. В Оукладд той си има малка яхта, с която излиза в море и си лови риба, която споделя с приятели, особено добре направената от него ракия. Той говори винаги с възхищение за красивата природа, многото реки и водопади, кристални езера, английската точност и ред на острова. Нова Зеландия е най-социалната държава, богата и никой не ходи по кофите за боклук. Инженер Борис Георгиев е и гражданин на Нова Зеландия - една от най-чистите държави на света според него. Там няма оръфани и окъсани хора. Държавата се грижи за всички, а ако живееш 10 г. там, то получаваш пенсия. А ако знаете колко са любезни в магазините - да ти е кеф да пазаруваш. Страхотна държава, споделя с приятелите си от Кюстендил Борис.
 Да му пожелаем щастлив живот в Нова Зеландия и по- чести срещи в България.
 image
Ето и два клипа за града в който живее нашият сънародник. Кликнете последователно върху стрелката на съответния клип и ги вижте. Приятна разходка до Нова Зеландия.




Тагове:   кюстендил,   фен,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vanik9
Категория: Регионални
Прочетен: 553818
Постинги: 150
Коментари: 19
Гласове: 124
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930